O nama

Tvrtka Primorje aluminij d.o.o.osnovana je 1999. godine i već se preko 20 godina uspješno bavi izradom i ugradnjom aluminijske i PVC stolarije.

Tijekom svih ovih godina naglasak pri poslovanju stavljan je na kvalitetu  proizvoda i usluge te susretljivost i ljubaznost pri radu sa strankama. Nastojimo udovoljiti svakom individualnom zahtjevu klijenta, a inzistiranje na kvaliteti uvjetuje da pažljivo biramo samo najkvalitetnije profile ( dobavljače ) te  pripadajući okov i ispune ( stakla i paneli ).

Inzistiranje na kvaliteti ima za posljedicu velik broj zadovoljnih kupaca, koji nas onda dalje preporučuju svojim poznanicima.

U proizvodnji smo orijentirani prije svega na proizvodnju aluminijske stolarije koja je dugoročno najbolji izbor s obzirom na svoju dugovječnost i kvalitetu. Program za proizvodnju stolarije obuhvaća izradu prozora, vrata, grilja, kliznih stijena, roleta, komarica, venecijanera, garažnih vrata te ostale alu i pvc konstrukcije.

Nakon zaprimanja upita dajemo ponudu kojom se trudimo ponuditi najbolja tehnička rješenja.Izmjere i pregled objekata su besplatni, a osim izrade i ugradnje, nudimo i demontažu te odvoz stare stolarije, servis i višegodišnje jamstvo.1