PVC vrata

Ulazna vrata zauzimaju važno mjesto pri gradnji kuće. Kroz njih svakodnevno stupamo u kontakt s vanjskim prostorom, a ujedno su ulaz u intimu naših domova. Vrata bi trebala udovoljavati većem broju normi: ona moraju biti estetski lijepa, bitno je da budu dugovječna, a osobito je važan protuprovalni aspekt ( uporaba protuprovalnih sigurnosnih brava ); treba napomenuti i značaj brtvljenja, posebice s donje strane vrata gdje je rizik od od propuhivanja veći.

Koje profile koristimo?

PVC ulazna vrata izrađujemo od Alphacan profila, sistem Alpha 70-80. Ovo je sustav koji u potpunosti udovoljava najstrožim ekološkim, ekonomskim i zakonskim zahtjevima. Ovaj sustav izvrsno odgovara europskim arhitektonskim zahtjevima i omogućava primjenu kod novogradnje i renoviranja objekata.

Ovaj profil koji ima širinu 70 mm ( 5 komora ) i 80 mm ( 6 komora ) omogućava postizanje odličnih koeficijenata toplinske izolacije. Sustav je dostupan u širokom rasponu boja što osigurava različite mogućnosti konačnog izgleda ovisno o željama i potrebama kupaca. U slučaju profila u boji, koristi se smeđa guma, umjesto tradicionalno crne, što je samo jedan od detalja koji ovom sustavu daje konkurentsku prednost.

Profili su ekstrudirani sa S tipom sirovine za teške klimatske uvjete s Ca/Zn stabilizatorom i mogu biti u potpunosti reciklirani.

U izradi ulaznih vrata koristimo i profile Aluplast Ideal 4000 roundline, Uf=1,3 Wm2, sustav s 5 komora sa zvučnom izolacijom do 45 dB. Ideal 5000 je sustav s trostrukim brtvljenjem i 5 komora, Uf=1,1 Wm2K.Ideal 8000 je sustav sa 85 mm dubine ugradnje - u pogledu energetske učinkovitosti i optičkog utiska na najvišem nivou, Uw do 0,67 W/m2K, profil sa 6 komora i tri brtve.

Velik izbor dekorativnih PVC panela za vrata omogućava individualni pristup pri njihovoj izradi.

PVC ulazna vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi. Sva naša vrata okovana su sigurnosnim bravama MACO ZTF Secury s 5 točaka zatvaranja. Spojnice okvir-krilo su nosivosti 120 kg, izrađene od vrhunskih materijala, velike čvrstoće i kvalitete.

Preporučena veličina jednokrilnih vrata je od 1000 do 1100 mm ( širina ), od 2000 do 2100 mm ( visina ) bez nadsvjetla. Nadsvjetlo ima mogućnost otvaranja kao obični kip-prozor ili ventus.

Preporučena veličina dvokrilnih vrata je od 1400 do 1700 mm ( širina ) s pomoćnim krilom, a od 1700 do 2000 mm ( širine ) s mogućnošću dva ista krila.

Dostupni paneli


Za izradu PVC vrata, koristimo vrhunske panele proizvođača Grad export. PVC dekorativni paneli su dostupni u brojnim izvedbama s mogućnošću personalizacije gotovo svakog detalja.