ALU vrata

Vrata_1Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti besprijekorna glede trajnosti, funkcionalnosti, zaštite i estetike. Te zahtjeve najbolje ispunjavaju aluminijska ulazna vrata iz našeg proizvodnog programa.

Alu vrata su dostupna u različitim bojama i veličinama, moguće ih je naručiti i u raznim imitacijama drva te dvobojna: vanjska strana u jednoj boji, unutarnja u drugoj.Izvrsno podnose različite vremenske uvjete, a zbog izrazito glatkih površina vrlo ih je jednostavno održavati.
Za ulazna vrata koristimo serije profile s prekinutim termičkim mostom što pridonosi izvrsnoj toplinskoj i zvučnoj izolaciji, a čime se udovoljava suvremenim standardima gradnje.

Vrata_2Kao ispunu možemo koristiti različite vrste stakla i panela ili tzv. brodskog poda, ili se kao ispuna upotrebljavaju gotovi ukrasni paneli.Uz uporabu sigurnosnih brava koje imaju mogućnost zatvaranja u više točaka Vaš dom  bit će siguran i zaštićen.
Treba napomenuti da postoji i velika mogućnost izbora kvaka i rukohvata za ulazna vrata. To je još jedan detalj koji svaka vrata čini posebnim.

Schüco serije za aluminijska vrata nude sve što poželite.
Schüco aluminijska vrata pružaju nebrojene mogućnosti  kada je u pitanju atraktivan dizajn.  Kako je aluminij jednostavno oblikovati, uvijek možemo izaći u susret individualnim idejama klijenata.  Schüco sistemi za aluminijska vrata savršen su spoj između dizajna i funkcionalnosti.

Paneli koje koristimo


Za izradu aluminijskih vrata, koristimo vrhunske panele proizvođača Grad export. Aluminijski paneli su dostupni u brojnim izvedbama, s mogućnošću personalizacije gotovo svakog detalja.